Bijzondere spreekuren

Wrattenspreekuur; Er is geen apart wrattenspreekuur. Voor wrattenbehandeling kunt u gewoon een afspraak maken bij de huisarts.

Bloeddrukcontroles; De bloeddruk kunt u iedere werkdag bij de assistente laten controleren. U hoeft hiervoor geen aparte afspraak te maken. De tijd tussen 8.00 en 10.00 uur is door telefonische drukte het minst geschikt. Tussen 14.00 en 15.00 uur is de assistente uitsluitend voor spoedgevallen telefonisch bereikbaar. Deze tijd is het meest geschikt om deze controles te laten doen.

Diabetesspreekuur; Via de praktijkondersteuner.

Astma/COPDspreekuur; Via de praktijkondersteuner.

Kleine Chirurgische Verrichtingen; Het chirurgisch verwijderen van moedervlekken, kleine vetbulten, cystes en dergelijke wordt, na beoordeling op het spreekuur, door de huisarts zelf gedaan. Ook voor operaties aan de teen- en vingernagels kunt u op de praktijk terecht.

Cardio Vasculair Risicoprofiel; Hartpatiënten, CVA-patiënten en mensen die medicatie gebruiken voor bloeddruk of cholesterol zullen binnenkort door de praktijkondersteuner worden begeleid.

Teledermatologie; Bij huidproblemen waarbij de diagnose niet direct duidelijk is kan met behulp van internettechnologie de dermatoloog "op afstand" om advies gevraagd worden.

Uitstrijkjes bevolingsonderzoek baarmoederhalskanker; Deze worden uitgevoerd door een vrouwelijke praktijkondersteuner op het Eerste Lijns Centrum (ELC). Afspraken voor het uitstrijkje kunt u maken bij de assistente.